BENVOLGUTS ASSOCIATS

Us convoquem el dissabte 18 de gener del 2020 a les 10h per a la 1a Assemblea Extraordinària de Sòcies de l’AMMAC, que es celebrarà al Punt Multimèdia de la Casa del Mig, al Parc de l’Espanya Industrial de Barcelona.

Us convoquem a aquesta assemblea per aprovar algunes decisions com, per exemple, l’adhesió de l’AMMAC a TEMPO, la Federació d’Associacions de Muntadors i Muntadores de Cinema. Federació que hem vist nèixer a Colònia i on veiem molt important participar, però és una decisió que ha de pendre l’assemblea de sòcies.

També farem una jornada de treball, dividit per taules sectorials, per començar la discusió sobre el Decàleg de Bones Pràctiques del Muntatge Audiovisual.

Parlarem d’alguns temes que ja hem anat desenvolupant en les enquestes i reunions dels sectors, però que volem aprofundir amb vosaltres.

L’objectiu final és la creació d’un Decàleg de Bones Pràctiques, que hem de construir plegades per tal que sigui el més ric i consensuat possible i que respongui a l’estat de la qüestió de la nostra realitat laboral. L’objectiu és que puguem intercanviar idees i sabers a partir de les taules sectorials, i fer-ho de forma amena i divertida.

L’ordre del dia de l’Assemblea General Extraordinària s’enviarà properament

Salutacions