Benvolgudes sòcies i socis,

L´AMMAC us convoca a la primera Assemblea General de la nostra associació. Portem un any d´existència i, tal com manen els estatuts, us emplacem a participar a la nostra primera Assemblea General. Tots els socis i sòcies teniu el dret a participar i a debatre les qüestions que hi presentarem.

L’Assemblea tindrà lloc el dissabte 15 de juny de 10:30h a 13:30h a la Lleialtat Santsenca, que es troba al carrer d´Olzinelles 31 al barri de Sants de Barcelona (Metro L1-L5 Plaça de Sants).

Properament rebreu l´Ordre del dia i els documents que debatrem, per a què estigueu informats del que es considerarà a l´Assamblea i pogueu dir la vostra.

Us esperem a tots i totes per fer balanç d´aquest primer any d´existència de l´AMMAC i poder compartir, amb tots vosaltres, els nous reptes que tenim per davant, els quals són molts i apassionants.

Desitgem que participeu molt activament amb noves propostes i iniciatives que facin millorar la nostra associació i en definitiva, poder servir els interessos de totes i tots els muntadors i muntadores audiovisuals de Catalunya.

Així doncs, recordeu:

Primera Assemblea General de l´AMMAC.

Dia: Dissabte 15 de juny
Hora: 10:30h – 13:30h
Lloc: Lleialtat Santsenca, C/Olzinelles 31, (08014). Metro L1-L5 Plaça de Sants.

Avanti AMMAC!!