Ivan Bassols

Realització de vídeo i fotografia (Barcelona, 1972)

Vinc de l'àmbit del disseny mecànic i des del 2012 em dedico al vídeo corporatiu, la fotografia de producte i el fotoreportatge.

Els serveis de vídeo més habituals que ofereixo són el vídeo corporatiu per promocionar els valors i qualitats de la marca (brànding), la cobertura d'events (fires de mostres, actes d'empresa, workshops), el registre de processos productius o constructius per a ús intern o extern, i els productes per consolidar la relació de la marca amb els seus clients o associats (entrevistes, butlletins, etc..)

Des del 2015 col·laboro activament en el registre audiovisual de l'associació Telenoika, que es dedica al desenvolupament d'altres llenguatges audiovisuals com el video-mapping, vj, live-coding o les instal·lacions immersives.

Entre d'altres, he tingut l'oportunitat de desenvolupar i treballar en projectes per Mpress publicaciones, Cementiris Barcelona, Fira València, Philips Espanya, Barcelona activa, Cambra de la propietat urbana de Barcelona, Ajuntament de l'Hospitalet (dpt. cultura), ICEC (càmera suplent anys 1918-19), La Maison Barcelona, Let's Pause, Sonar+D, ZNMP (terminal BEST port Barcelona), Col·legi psicologia Catalunya, projecte inclusiu Singular Synergies.

El fet de treballar en l'àmbit corporatiu em permet (de vegades), veure de primera mà altres realitats laborals que, d'altra manera, no hagués pogut conèixer. Aquesta és, sens dubte, la part més interessant de la meva feina.