Jordi Azategui

Grau Superior en Disseny Industrial a l’Escola Superior d’Art i Disseny Llotja de Barcelona el 1996 on desenvolupo capacitats per a l’expressió plàstica, la reflexió creativa i una àmplia perspectiva de l’home en rel·lació amb el seu entorn.

Paral·lelament a la creació artística personal dins la Fotografía, el Videoart i l'Assemblage, dedico més de 20 anys a la comunicació visual, primer com a Director Creatiu de l’agència Renderman i després a l’estudi creatiu multidisciplinar Andrei Estudi des d’on lidero la branca audiovisual Andrei Films.

Biznaga al Millor Muntatge Cinematogràfic al Festival de Cine de Málaga per la pel·lícula d’Isabel Coixet AYER NO TERMINA NUNCA amb Javier Cámara i Candela Peña. On catalitza una llarga trajectoria de col·laboracions: curtmetratges, documentals, llargmetratges i anuncis. Sumant-se recentment el muntatge de la serie de ficció d’HBO_Spain FOODIE LOVE i la pel.lícula IT SNOWS IN BENIDORM, produïda per Pedro Almodóvar, Agustín Almodóvar y Esther García (el deseo) i protagonitzada per Timothy Spall, Sarita Choudhury, Pedro Casablanc, Carmen Machi i Ana Torrent.

Com a Muntador, em submergeixo dins la història sentint el batec de cada personatge i configurant la seva complexitat a través d'estratificats paisatges emocionals.