FESTA DE PRESENTACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ AMMAC A L’ALTERNATIVA

Ens complau convidar-vos a la festa de presentació de l’Associació de Muntadores i Muntadors Audiovisuals de Catalunya dins de la secció l’Alternativa Professionals del Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa, que, enguany, celebra la seva 25a edició.

El proper DIVENDRES 16 de NOVEMBRE, just després de la masterclass que impartirà la muntadora MOLLY MALENE STENSGAARD, esteu convidats a celebrar el naixement de l’AMMAC amb una copa gratuïta!! La festa tindrà lloc al bar del CCCB-TERRACCCITA, començarà a les 21:45h i s’allargarà fins les 2:00h.

Us animem a que vingueu i descobriu les principals accions de l’associació i els avantatges de ser sòcia, soci o membre adherent de l’AMMAC. De moment, us podem avançar que hem arribat a un acord amb l’EICTV: LA ESCUELA DE CINE DE SAN ANTONIO DE LOS BAÑOS (CUBA) i FILMIN.CAT. A la festa us donarem tots els detalls!

També farem 2 SORTEJOS per a les sòcies, socis i membres adherents! Per començar, un carnet de soci dels CINEMES ZUMZEIG, espai on es projecten algunes de les pel·lícules del festival. I a continuació, també sortejarem una llicència prèmium del software KYNO, valorada en 350 €!

Tot seguit, us convidarem a una copa per celebrar la creació de l’AMMAC mentre el DJ GYPSY BOX ens ambientarà la nit amb la seva acurada mirada de la música electrònica fusionada amb la world music.

Si us entra la gana, no us preocupeu! Hi haurà cosetes per menjar fetes amb cura pel bar TERRACCCITA durant tota la nit.

Recordar-vos que per accedir a la festa heu de tenir acreditació del festival o, si no en teniu, només ens heu d’enviar un mail a comunicacio@ammac.cat confirmant la vostra assistència i us afegirem a la llista d’accés. A l’entrada, als que FORMEU PART DE L’AMMAC, us donarem el tiquet pels sortejos. Només els que assistiu a la festa podreu participar-hi. (El dimecres 14 de novembre és la data límit per unir-se a l’AMMAC i poder accedir als sortejos).

MAIL PER CONFIRMAR L’ASSISTÈNCIA A LA FESTA >> comunicacio@ammac.cat <<

SAVE THE DATE !!

DATA: DIVENDRES 16 DE NOVEMBRE
LLOC: BAR MUSEU CCCB – TERRACCCITA C/ MONTALEGRE Núm. 5 – BCN
HORA: 21:45 h

SPEECH DE BENVINGUDA DE L’AMMAC
SORTEJOS ZUMZEIG & KYNO
COPA D’INVITACIÓ
DJ GYPSY BOX – FI DE FESTA 2:00 h matinada!!!

ENTRADA AMB INVITACIÓ O ACREDITACIÓ DEL FESTIVAL DE L’ALTERNATIVA
MAIL INVITACIÓ: comunicacio@ammac.cat


Organitza:

AMMAC: Associació de Muntadores i Muntadors Audiovisuals de CatalunyaL'Alternativa, 25 festival de cinema independent de Barcelona


Patrocinador principal:

Antaviana Films: VFX & Postproduction


Patrocinadors:

ZumZeig, cine cooperativa


Col·labora:

Escuela Internacional de Cine y TV - San Antonio de los Baños, Cuba      Filmin CAT