El pròxim 22 de maig, dins el marc del Docs Barcelona International Documentary Film Festival, l’AMMAC ha organitzat una Master Class sobre muntatge amb Joe Bini, a l’Auditori del CCCB de Barcelona.

Joe Bini – Master Class AMMAC al Docs Barcelona from AMMAC on Vimeo.

Joe Bini ens parlarà de la seva carrera com a director i muntador, incloent la seva col·laboració de més de 20 anys amb Werner Herzog, així com també les pel·lícules més recents amb Lynne Ramsay i Andrea Arnold. Bini ens mostrarà vídeos de la seva carrera que ha navegat entre la ficció i la no ficció, compartirà els secrets de com aconseguir una exitosa col·laboració entre muntador i director, i de quin és el rol del muntador com a co-realitzador en una pel·lícula.

Muntador, guionista i director de cinema, conegut per la seva llarga col·laboració amb Werner Herzog en documentals tant notables com “Little Dieter Needs to Fly”, “Grizzly Man”, “Cave of Forgotten Dreams” i “Into the Abyss”, i pel·lícules com “Rescue Dawn” i “The Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans”. També ha treballat amb Andrea Arnold a “American Honey” i amb Lynne Ramsay a “We Need to Talk About Kevin” i “You Were Never Really Here”, una pel·lícula per la qual ha guanyat, recentment, el premi Independent Sprit Award al millor muntatge. Va rebre un Emmy pel guió del documental “Roman Polanski: Wanted and Desired” i va dirigir una obra de teatre/pel·lícula en viu sobre el grup Kronos Quartet, titulada “A Thousand Thoughts”, que es va estrenar al Sundance Film Festival el 2018. Ha sigut assessor del Sundance Documentary Edit and Story Labs des del 2005.

Aquesta Master Class és una activitat organitzada per l’AMMAC, conjuntament amb el DocsBarcelona International Documentary Film Festival i amb el patrocini d’Antaviana Films i SGO-Mistika.

Joe Bini farà tota la presentació en anglès i no hi haurà traducció simultànea.

L’entrada té un cost de 10€ pel públic general, però les persones acreditades al festival, les sòcies, socis i membres adherents de l’AMMAC, hi poden accedir gratuïtament, previa reserva al formulari que podeu trobar seguint l’enllaç.

DATA: 22 de maig (de 19h a 20.30h)
LLOC: Auditori del CCCB (Barcelona)

Teniu fins el 8 de maig per reservar la vostre entrada!

+ informació: web Docs Barcelona

Patrocinat per:

Antaviana Films: VFX & Postproduction  

Organitza

AMMAC: Associació de Muntadores i Muntadors Audiovisuals de Catalunya