Master class impartida per Teresa Font dins el cicle Terry Gilliam
i organitzada per la Filmoteca de Catalunya, el 13 de Març de 2019.

Teresa Font, muntadora del darrer film de Gilliam, “The Man Who Killed Don Quixote”, imparteix “Desmuntant Terry Gilliam”, una classe magistral on desarrolla, a través d’analitzar diferents seqüències de la pel·lícula, la seva experiència com a muntadora i el repte de treballar dins l’univers de Terry Gilliam, membre dels Monty Phyton i director de pel·lícules com “Brazil”, “12 Monkeys” o “The Fisher King”. Aquest acompanya a Font, en una divertida i inusual master class, enregistrada amb la col·laboració de l’AMMAC, l’Associació de Muntadores i Muntadors Audiovisuals de Catalunya i Videotàctil.

Amb la participació d’Esteve Riambau, director de la Filmoteca de Catalunya, presentant la classe magistral i acompanyant a Terry Gilliam, com a traductor.

Font ha col·laborat amb directors com Joaquim Jordà, Bigas Luna, Imanol Uribe, Álex de la Iglesia, Ramón Salazar, i especialment Vicente Aranda, i el seu darrer treball ha estat el muntatge de la nova pel·lícula de Pedro Almodóvar, “Dolor y gloria”.

Cicle Terry Giliam
filmoteca.cat/web/ca/cicle/terry-gilliam-un-visionari-quixotesc

Consulta el llibre “Respirar con la imagen: Conversaciones sobre montaje con Teresa Font”, presentat durant la master class.
bit.ly/2ZX3uXt

devel.videotactil.com