A l’AMMAC ja hem tornat de les vacances i ho fem anunciant-vos la primera activitat de la temporada: una xerrada amb els muntadors de La Casa de Papel al Serielizados Fest.

L’AMMAC organitza amb Serielizados Fest aquesta xerrada amb els muntadors de l’exitosa sèrie de Netflix creada per Álex Pina i produïda per Vancouver Media.

L’activitat té un cost de 7€ però és gratuïta per les sòcies, socis i membres de l’AMMAC.

Les entrades es poden adquirir en el següent enllaç: http://www.szsfest.com/ca/programa/serielizados-fest-2019/la-casa-de-papel-com-muntar-un-atracament/
Els i les sòcies d’AMMAC cal que us inscriviu al següent formulari fins al 13 de setembre, per rebre la invitació gratuïta. https://forms.gle/afi9iWBfBsfZ86Lv5

Vestits de vermell i amb màscares de Dalí, els muntadors de ‘La casa de papel’, com els seus protagonistes, materialitzen, a precisió de bisturí, peça a peça, el que dicta la ment pensant d’aquesta sèrie, Álex Pina: un atracament que enganxa el públic des del seu inici. I és que s’atreveixen, no només a gestionar la dosi d’història que hem anat engolint els seus milions d’espectadors a cada escena, seqüència i capítol, sinó també a tenir el privilegi de conèixer al detall els mecanismes narratius d’una sèrie que ja ha arribat a l’estatus de Premi Emmy Internacional de Sèrie Dramàtica.

I ara, dit això, què passaria si us diguéssim que aquests secrets estan a punt de ser compartits? Són quatre els muntadors que ho faran, Luis Miguel González Bedmar, Regino Hernández López (AMMAC), Raquel Marraco Peiré (AMMAC) y Miguel Burgos Petiscen. A aquesta sessió tan especial del Serielizados Fest, no podríem titular-la de cap altra manera: La casa de papel: com muntar un atracament.

Te la perdràs?

 

Data: Divendres 27 de setembre a les 20:00 h
Lloc: Hall del CCCB
Data límit per inscriure’s (sòcies, socis i membres adherents): 13 de setembre.
L’activitat té un cost de 7€ però és gratuïta per les sòcies, socis i membres de l’AMMAC.

 

organitzat per

AMMAC: Associació de Muntadores i Muntadors Audiovisuals de Catalunya